Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouilloncitroensapdroge witte wijneiknoflooklauriermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirisottorijstroomsjalotslagroomtijmtomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kippilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, gedroogde cantharellen, gerookt spek, kippenborst, kippenbouillon, lente-ui, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Gouden zeevruchtenpilav

Ingrediënten:
boter, dille, gemalen venkelzaad, kippenbouillon, langkorrelrijst, mosselen, munt, olijfolie, rode mul, saffraan, sjalot, tijgergarnalen en trostomaat

Keuken:
Turks
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kastanjevelouté met eendenconfit

Ingrediënten:
boter, droge madera, eendenconfit, eendenvet, gerookte bacon, halfvolle melk, hazelnoot, kippenbouillon, prei, sherryazijn, sjalot, slagroom, tamme kastanje, verse tijm en witte port

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Topinamboersoep

Ingrediënten:
aardpeer, boter, kippenbouillon, room, suiker en ui

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Rijst met erwten - risi e bisi

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, doperwten, kippenbouillon, parmezaanse kaas, ui, verse peterselie, vialone rijst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Kippasteitjes

Ingrediënten:
bacon, boter, droge sherry, gedroogde tijm, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, room, roux en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Cajun
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Blije kip in riesling

Ingrediënten:
biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Overheerlijke pilaf

Ingrediënten:
boter, champignons, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, maïzena, perzik in bik, rijst, sambal badjak, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:

Bocadillo met foie gras en stroperige muskaatdruiven

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, foie gras, kippenbouillon, muskaatdruiven, pistolets, rode ui, rucola, sherryazijn, sherry pedro ximenez, sla en veldsla

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / fruit
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Kippensoep met vermicelli, ei en citoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, groene chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, vermicelli en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Courgettesoep

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, droge vermout, gedroogde kervel, kippenbouillon, margarine, ouzo, pastis, schenkroom, sjalot en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met vier groenten

Ingrediënten:
boter, droge witte vermout, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sperziebonen, ui, verse doperwten, versgemalen zwarte peper, winterpompoen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Firikli bildircin - Kwartels met freekeh

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, freekeh, groene linzen, johannesbroodmelasse, kippenbouillon, kwartels, olijfolie, paprikapuree, plantaardige olie, salie, scherp paprikapoeder en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Varkenshaas met cashewnoten en sinaasappelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basmatirijst, cashewnoten, droge witte wijn, kippenbouillon, sinaasappel, sultanarozijnen, ui, varkenshaas, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Kippastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignons, crème fraîche, ei, engelse mosterd, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, nootmuskaat en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Haal meer recepten op...