Recept uit Sous vide:
Artisjokken à la barigoule
- Ingrediënten:
- artisjokharten, kalfsfond, blank, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, sjalot, ui, witte wijn en wortel
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, groente, kip, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Soepen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Noma:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: