Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeigemberknoflooklaurierparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gemengde groenten uit de wok

Ingrediënten:
bosui, droge witte wijn, gele paprika, sesamzaad, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, koriander, maiskipfilet, maïzena, oestersaus, oesterzwam, olie, paksoi, rode peper, sherry en wortel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Konijn in pikante saus

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde dragon, gemberwortel, groene appel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peterselie, tam konijn, tijmblaadjes, ui, volle melk en wild konijn

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:

Crostini Fegatini

Ingrediënten:
ansjovisfilets, ciabatta, boter, kappertjes, kippenbouillon, kippenlevertjes, olijfolie, sjalotje, rozemarijn en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spareribs met tomaat en gember

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, donkere sojasaus, bruine suiker, gehakt, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sherry, knoflook, tomatenpuree en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kippenlever met pasta

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, droge sherry, gele kerstomaat, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, pasta, rode kerstomaat, rode ui, tomatenpuree en spinazie

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Doradefilet gestoomd in lotusblad

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, doradefilet, gember, kippenbouillon, koriander, lotusblad, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentecurry in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, broccoli, gedroogde rode peper, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olie, sjalot, sperziebonen, suiker en zoete aardappel

Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Citroenkip

Ingrediënten:
bosui, chilipoeder, citroen, droge sherry, eiwit, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïzena en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Gouden zeevruchtenpilav

Ingrediënten:
boter, dille, gemalen venkelzaad, kippenbouillon, langkorrelrijst, mosselen, munt, olijfolie, rode mul, saffraan, sjalot, tijgergarnalen en trostomaat

Keuken:
Turks
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lempers

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kokos, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, koenjit, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, olie, serehpoeder, suiker, ui en witte kleefrijst

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Polentaballetjes met boleten

Ingrediënten:
broccoli, broodkruim, cepes, gedroogde boleten, kippenbouillon, maisgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas en polenta

Soort:
groente
Haal meer recepten op...