Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft: