Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
versie eierpasta
- Ingrediënten:
- bloem, ei, eierdooier, extra vierge olijfolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gist, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt uit Anatolië:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Salade:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Ontbijt uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen: