Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sambal oelek, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: