Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Carciofi alla villanella (artisjokken villanella)
- Ingrediënten:
- citroen, knoflook, olijfolie, paarse artisjok, peper, peterselie, water, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, courgette, gember, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Jamie's Italie:
Lunch / avondmaal uit Spuntino:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Spis:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners: