Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- boter, kastanjechampignons, knoflook, medium sherry, paddestoelenfond, slagroom en soepgroenten
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: