Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentebouillonknoflookkruidenlente-uimayonaiseolieolijfoliepeperpeterseliepreirode uisjalottijmtomaatwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tonijnsalade met yoghurt

Ingrediënten:
bieslook, fritessaus, paprikapoeder, tomatenketchup, tonijn in blik, ui, worcestersaus en yoghurt

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Linzensalade met verse kruiden

Ingrediënten:
amora, bieslook, bleekselderij, fleur de sel, koriander, kruidnagel, linzen, rookspek, sjalot, ui, walnotenolie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

Zalm met aardappelsalade en steranijstoast

Ingrediënten:
bieslook, bosui, bruinbrood, cornichons, crème fraîche, gemalen steranijs, groentebouillon, honing, opperdoezer-ronde, sesamolie, sherry, sjalot en sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

De seafood bar visburger

Ingrediënten:
bieslook, coquilles, friséesla, hoisinsaus, kabeljauwfilet, lente-ui, mayonaise, natuurazijn, ponzusaus, rode peper, sesambolletjes, suiker, vijfkruidenpoeder, wakamesalade, winterpeen, witte ui, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundertartaar bistrot

Ingrediënten:
bieslook, eidooier, kappertjes, ketchup, mosterd, olijfolie, runderhaas, tabasco en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:

Broodrollade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, knoflook, naegelholt, peterselie, roomboter, sjalot en witbrood

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Steurtartaar

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, sjalot, steurfilet, toast, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Winterse pompoensoep

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, groentebouillon, knoflookconfit, laurierblad, pompoenpitten, sjalot en winterpompoen

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kabeljauwfilet met witte bonen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bouquet garni, kabeljauwmoten, laurier, olijfolie, piquillopaprika, sjalot, ui en witte bonen

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Subtiele witlofsoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui en witlof

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Kaasspätzle met spinazie

Ingrediënten:
bieslook, kaas, jonge spinazie, olie, spätzle, knoflook en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bieslook, bosui, dragon, grof zeezout, mascarpone, olijfolie, pedro ximénez sherryazijn, pijnboompitten, tomaten, wasabipasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:

Waldbeantsjessoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, belegen kaas, bieslook, bonenkruid, kipfilet, kruidnagel, laurier, maggieplant, nootmuskaat, peterselie, prei, rode paprika, ui en waldbeantsjes

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:

Prei met groentevinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, bosui, bouquet garni, dijonmosterd, olijfolie, prei en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...