nagerecht

Zoek naar nagerecht in uw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht uit Koken voor elke dag:

Vanille-milkshake

Ingrediënten:
melk, suiker, vanille-ijs en vanillesuiker

Soort:
smoothie/milkshake
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht uit Koken voor elke dag:

geitenkaas met perziken

Ingrediënten:
diepvriesbladerdeeg, diepvriesframbozen, eierdooier, geitenkaas, honing, perziken en vetstof

Soort:
eieren, kaas en zuivel / zuivel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Appelbeignets - frittelle di mele

Ingrediënten:
appel, beslag met champagne, citroensap, olijfolie, poedersuiker en rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / vegetarisch / frituur
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Combinaties voor ijstaarten 12: sinaasappelijs met chocoladeparfait

Ingrediënten:
chocoladeparfait en sinaasappelijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Patisserieboek

Diner / nagerecht uit Patisserieboek:

Diabolo dessert

Ingrediënten:
banketbakkersroom, boter, chocolade, melk, slagroom, suiker en water

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Diner / nagerecht uit Patisserieboek:

Aardbeiendessert

Ingrediënten:
aardbeien, brandewijn, citroen, citroenrasp, gelatine, kiwi's, slagroom, suiker, vlierbessenconfiture, vruchtensap en water

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Diner / nagerecht uit Patisserieboek:

Sinaasappeldessert

Ingrediënten:
chocolade, chocoladeschaafsel, gelatine, sinaasappelsap, slagroom en suiker

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Diner / nagerecht uit Patisserieboek:

Crème bruler

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocolaatjes, gelatine, melk, slagroom en water

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Frambozen-yoghurtijs

Ingrediënten:
crème de cassis, eiwit, framboos, magere yoghurt en suiker

Soort:
fruit / zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Cranberrysorbet

Ingrediënten:
citroensap, cranberries, kiwi en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Kiwisorbet

Ingrediënten:
citroensap, kiwi en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Appelsorbet met gesuikerde amandelen

Ingrediënten:
amandelsnippers, bruine basterdsuiker, citroensap, rinse groene appel en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Combinaties voor ijstaarten 1: vanille-aardbei

Ingrediënten:
aardbeienparfait en vanilleijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Soufflé al madera - Madeirasouflé

Ingrediënten:
ei, fijn zout, madeira, slagroom en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Soufflé all'amaretto - Amarettosouflé

Ingrediënten:
amaretto disaronno, ei, fijn zout, slagroom, suiker, water en zoete sherry

Keuken:
Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina

Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :

Combinaties voor ijstaarten 9: abrikozenijs met vanilleparfait en stukjes gecandeerde abrikoos en likeur

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenijs, likeur en vanilleparfait

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / nagerecht uit Dressings en marinades:

Vruchtencrèpes

Ingrediënten:
apricot brandy, basterdsuiker, bloem, boter, citroenschil, ei, kumquats, melk, munt en nectarines

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Torrone-semifreddo - semifreddo al torrone

Ingrediënten:
cognac, ei, fijne kristalsuiker, italiaanse noga, room en torrone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Honingmousse uit de diepvries

Ingrediënten:
eiwit, honing, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete couscous met gedroogd fruit

Ingrediënten:
citroenschil, couscous, gedroogde vruchten, gesuikerde gember, kardemompoeder, rozenwater, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
vegan / vegetarisch / couscous
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Schuim van witte balsamico

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn, gelatine en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Beet Flexicurd

Ingrediënten:
agar-agar, appelzuur, biet, bietensap, boter, gellan, hoog-acyl, isomalt, kappa carrageen, pectine lm 104 as en zout

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Banaan-karamelpudding

Ingrediënten:
banaan, bruine rum, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemalen kardemom, halfvolle melk, suiker en vanille-essence

Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Stroopmousse met karamel-appel

Ingrediënten:
ahornstroop, boter, citroensap, eiwit, lichtbruine basterdsuiker, rinse groene appel, slagroom en vanille-essence

Soort:
schuim/mousse/gelei