nagerecht

Zoek naar nagerecht in uw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Baumkuchen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht uit Koken voor elke dag:

Advocaat-mascarponeroom

Ingrediënten:
advocaat, boudoirkoekjes, mascarpone, slagroom, slagroomversteviger en suiker

Soort:
eieren, kaas en zuivel / zuivel
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / nagerecht uit Home Made winter:

Sticky chocolate cake uit uw eigen beker in 3 minuten

Ingrediënten:
bloem, cacao, chocolade, ei, melk, rozijnen, stroop, suiker, vanille-ijs, vanillesuiker en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Diner / nagerecht uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Tiramisu-mugcake

Ingrediënten:
amandelmeel, baking soda, cacao, ei, erythritol, koffie, kokosmeel, kokosolie, mascarpone, pure chocolade, roomboter, rumessence, slagroom en stevia

Soort:
magnetron
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Diner / nagerecht uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Aardbeienrabarberfool

Ingrediënten:
aardbeien, erythritol, kaneel, kokosroom, rabarber, slagroom en vanillepoeder

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Kwarkdessert met mandarijntjes

Ingrediënten:
bladgelatine, canderel, lange vingers, magere kwark en mandarijnen op sap

Soort:
zuivel
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Sneeuweieren - oeufs à la neige

Ingrediënten:
ei, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Baba met rum - baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, ei, instantgist, melk, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Meringues met geslagen room - meringue à la chantilly

Ingrediënten:
eiwit, poedersuiker, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Witte dame

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, ei, frituurolie, gemalen kokos, paneermeel, slagroom en vanilleijs

Keuken:
Hollands
Soort:
ijs
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Appeltaart

Ingrediënten:
bloem, boter, calvados, citroen, eidooier, golden delicious, korstdeeg, maïzena, melk en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / nagerecht uit De Dikke van Dam:

Dame blanche

Ingrediënten:
aalbessen, amandelijs, citroensorbet en perzik

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Brownies met frambozencheesecake

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, pure chocolade, vanillearoma en roomkaas

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Perencompote met rode wijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, kristalsuiker, peer, rode wijn, slagroom en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kersenkoek - clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, melk, suiker, vanillesuiker en zwarte kersen

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Crostata al limone (citroentaart)

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzest, ei, eigeel, kweeperengelei, poedersuiker, suiker, vanillepeul en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Crostata di ricotta (ricottataart)

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, citroenzest, eigeel, gekonfijte citrusschil, ricotta, suiker, suikermais, vanillepeul en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kirsch-soufflé - soufflé au kirsch

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Chocolade-ijs - gelato ai cioccolato

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker, melk en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / chocolade / ijs
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Baci di mandorla (amandelkusjes)

Ingrediënten:
amandel, eiwit, kaneel, poedersuiker, pompoen, suiker, vanillepeul en zuccata

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Ciambellone - Sponge cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, brandy, ei, likeur, melk, mistrà, rum en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Compote van abrikozen en perzik

Ingrediënten:
abrikoos, perzik, rode wijn, suiker, vanillestokje en verse muntblaadjes

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Sformato di arancia (sinaasappelsoufflé)

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, citroen, ei, gemalen amandelen, rum, sinaasappel en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In wijn gestoofde pruimedanten - pruneaux au vin

Ingrediënten:
citroen, kaneelpijpje, pruimedant, rode vouvray, rode wijn, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht