Lavendelhoning

Lavendelhoning wordt beschouwd als honing.

Zoek naar lavendelhoning in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lavendelhoning in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lavendelhoning recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lavendelhoning:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Schots shortbread

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroentijm, karwijzaad, lavendelhoning, lavendelsuiker, pure chocolade, sinaasappel, suiker en vanille-extract

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

verse vijgen uit de oven - figues au four

Ingrediënten:
groene chartreuse, lavendelhoning, rozemarijnhoning, tijmhoning en vijg

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

Honing-ijs - glace au miel

Ingrediënten:
eierdooier, kruidenhoning, lavendelhoning, melk, rozemarijnhoning, slagroom, tijmhoning en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft met pompelmoes

Ingrediënten:
groene selderij, kervel, kreeften, lavendelhoning, olijfolie, peper, preiwit, roze pompelmoes, wortelen en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Nougat

Ingrediënten:
amandelen, eidooier, lavendelhoning, melk, montèlimar nougat, room, suiker en vanillepeul

Keuken:
Frans
Soort:
snoep
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch