Visgraten van wijting

Visgraten van wijting wordt beschouwd als visgraten.

Zoek naar visgraten van wijting in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met visgraten van wijting in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste visgraten van wijting recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient visgraten van wijting:

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Recept uit De keuken van de pure smaak:

Visbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, champignons, korianderzaad, laurier, noilly prat, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, visgraten van griet, visgraten van schar, visgraten van schol, visgraten van tarbot, visgraten van tong, visgraten van tongschar, visgraten van wijting, witte peperkorrels en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pernod, prei, rouille, stokbrood, tomaten uit blik, ui, venkel, visgraten en -koppen, wijting, zeebrasem en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Visbouillon

Ingrediënten:
droge witte wijn, pastinaak, prei, bleekselderij, ui, visgraten en witte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Cotriade

Ingrediënten:
boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Cacciucco alla Livornese - Vissoep uit Livorno

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruinbrood, garnalen, inktvis, jeneverbessen, kabeljauw, knoflook, laurier, mosselen, poon, rode ui, spaanse peper, tomaten, tomatenpuree, vis, visfond, vissenkop, wijnazijn, wijting, witvisgraten, zeebaars en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, vis, visgraten, witte ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Visbouillon

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, peperkorrels, peterselie, ui, visafsnijdsel en visgraten

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurierblad, prei, ui, verse dille, verse kervel, visgraten en witte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Fischfond - Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, selderij, tijm, visgraten, vissenhuid, vissenkoppen, water, witte peperkorrels, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon / kruiden