Kasha en goudbruine ui

Kasha en goudbruine ui wordt beschouwd als kasha.

Zoek naar kasha en goudbruine ui in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kasha en goudbruine ui in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kasha en goudbruine ui recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kasha en goudbruine ui:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha varnishkes

Ingrediënten:
boter, farfalle, kasha, kippenvet, plantaardige olie, ui, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boekweitkoekjes

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, groentebouillon, honing, kasha, knolselderij, komijnzaadjes, olijfolie, peper, prei, sojasaus, tarwemeel, zonnebloempitten en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholent met grutten

Ingrediënten:
aardappel, doorregen runderlappen, kasha, knoflook, mergpijp, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / eenpansgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha met paddenstoelen

Ingrediënten:
boleten, boter, cantharel, kasha, peper, shii-take, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddestoelen en kasjapastei

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, bloem, boter, ei, kasha, kervel, mayonaise, paddenstoelen, peterselie, rogge, tarwe, tijm, ui, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Flespompoen met boekweitpolenta en tempura van citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, flespompoen, groentebouillon, kardemompeulen, kasha, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, oregano, pimentbessen, polenta, sinaasappel, sodawater, tijm, volle melk, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Duroc varken, biet en ui

Ingrediënten:
biet, gekonfijt en geroosterd varkensvlees, kamille, rozebottelthee en ui

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
varkensvlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Alikruiken

Ingrediënten:
alikruiken, peterseliestelen, prei, selderijstelen en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Visbouillon

Ingrediënten:
droge witte wijn, pastinaak, prei, bleekselderij, ui, visgraten en witte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Gekookte-uienpasta

Ingrediënten:
laurier, ui en zwarte kardemompeulen

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Mavis kookt:

Bouillon

Ingrediënten:
gedroogde vis, laurierbladeren, pimentkorrels, selderij, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon