Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Dry martini-bol
- Ingrediënten:
- angosturabitter, droge franse vermout, droge gin, kalkarm water, natriumalginaat en rietsuikersiroop
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Droge franse vermout wordt beschouwd als droge vermout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met droge franse vermout in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient droge franse vermout:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / cocktails uit Moleculair koken:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken uit Spuntino:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Drinken / aperitief / cocktails uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / cocktails uit Home Made winter:
Drinken uit Nigella Express:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek: