Pistou-garnituur

Zoek naar pistou-garnituur in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pistou-garnituur in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pistou-garnituur recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pistou-garnituur:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Lauwe salade van witlof met kuit van griet

Ingrediënten:
bieslook, boter, briochebrood, citroensap, fleur de sel, klaverzuring, knoflookolie, kuit van griet, peper, pistou van tomaat, radijzen, roodlof, witlof en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
eendenvet, garnituur voor elzasser zuurkool, grof zout, jeneverbessen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, riesling, ui, witte peper en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Zuurkool met vis en beurre blanc

Ingrediënten:
beurre blanc, eendenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, ui, vis en garnituur, witte wijn en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Soto ajam

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, daoen salam, djeroek poeroet, garnituur voor soto ajam, gember, ketjap, knoflook, koenjit, laksa, laos, peper, soepkip, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rog ter Duinen

Ingrediënten:
basilicum, bloem, citroenzest, gekonfijte prei, hazelnootboter, knoflook, kokkels, oesters, peper, pistou van tomaat, prei, rog, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis