Ongepelde knoflooktenen

Zoek naar ongepelde knoflooktenen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ongepelde knoflooktenen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ongepelde knoflooktenen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ongepelde knoflooktenen:

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Currydip

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, gembersiroop, kerriepoeder, ongepelde knoflooktenen, sojasaus, verse kaas en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Knoflookpoeder

Ingrediënten:
knoflook

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak / kruiden
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Knoflookpasta

Ingrediënten:
knoflook

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Bruschetta

Ingrediënten:
knoflook

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pangsit met garnalen en gehakt

Ingrediënten:
bosui, eiwit, fillobladerdeeg, frituurolie, garnalen, ketjap manis, knoflook, rundergehakt, sambalsaus hot en verse selderij

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Garnalentoast - kanom pang naa goong

Ingrediënten:
bai pak chee, eierdooier, frituurolie, garnalen, knoflook, kratiem, maïzena, varkensgehakt, verse koriander, witbrood en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / frituur
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Saté Lilith

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblaadjes, garnalen, geelwortel, gemberwortel, javaanse suiker, kabeljauwfilet, knoflook, kokosrasp, pascal jalhay, rawit en rode chilipeper

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis