Jonge pastinaken

Zoek naar jonge pastinaken in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met jonge pastinaken in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste jonge pastinaken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient jonge pastinaken:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Mechelse waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, doperwten, eidooier, fleur de sel, gedroogde tijm, gouden carolus, groentebouillon, jonge gele bieten, jonge pastinaken, jonge worteltjes, kervel, knoflookolie, krielaardappel, paarse wortel, peper, room, sesamzaad en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Gemüsechips - Groentechips

Ingrediënten:
arachideolie, bieten, brandewijnazijn, pastinaken, raapzaadolie, topinamboer, water, wortel, zout en zout en azijnpoeder

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / groente
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Geroosterde Wortelgroenten

Ingrediënten:
meiknol, olijfolie, pastinaken, rode bieten, tijm, versgemalen zwarte peper, wortels en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kippen, laurierblaadjes, pastinaken, peterselie, bleekselderij, tijm, uien, wortels en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenstong met maiskroketten en pastinaak

Ingrediënten:
bleekselderij, gekonfijte tomaten, groentebouillon, knoflookolie, limoenzest, maiskroketten, pastinaken, varkenstongen, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Lunch / bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Lauwwarme wintersalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, flespompoen, handperen, ui, olijfolie, pastinaken, postelein, rode biet, knoflook, veldsla, verse tijm en walnoten

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zeewolf met pastinaaklinten

Ingrediënten:
droge witte wijn, boter, laurierblaadje, pastinaken, sjalotjes, slagroom, visbouillon, witte wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poule au bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knaidlach, kruidnagel, laurier, pastinaken, peper, peterselie, prei, raapjes, soepkip, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / bouillon