Drievoudig geconcentreerde tomatenpuree

Zoek naar drievoudig geconcentreerde tomatenpuree in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met drievoudig geconcentreerde tomatenpuree in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste drievoudig geconcentreerde tomatenpuree recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient drievoudig geconcentreerde tomatenpuree:

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere wildfond

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, plantaardige olie, rode wijn, steranijs, tijm, ui, wildbotten, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Runderjus

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurier, olie, pimentkorrels, rode wijn, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Penne met pijnboompitten en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, chilipepers, estratto di pomodoro, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, oude pecorino, penne, pijnboompitten, tomatenpuree en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, bouillon, bruine suiker, lichte sojasaus, maïzena, sherry en tomatenpuree

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofd vlees in napolitaanse ragu

Ingrediënten:
droge rode wijn, estratto di pomodoro, lamskrabbetjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, runderborst, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Sauce choron

Ingrediënten:
sauce béarnaise, tomatenpuree en vleestomaat

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Kip stroganoff met sugarsnaps

Ingrediënten:
champignons, crème fraîche, geconcentreerde tomatenpuree, kipfilets, kippenbouillon, bakolie, paprikapoeder, rode paprika, sugarsnaps, knoflook en ui

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Burgersaus

Ingrediënten:
boter, pruim, runderbouillon en tomatenpuree

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Enchilada's met gehakt en kidneybonen

Ingrediënten:
bouillonblokje, cheddar, chilisaus, crème fraîche, gedroogde chilivlokken, koriander, mager rundergehakt, limoen, rode kidneybonen, runderbouillon, knoflook, tomatenpuree, tomatensalsa en ui

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Uienchutney - chutney di cipolline

Ingrediënten:
cayennepeper, geconcentreerde tomatenpuree, groene peperkorrels, laurierblad, suiker, sultana's, ui en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch