carpaccio/tartaar

Zoek naar carpaccio/tartaar in uw eigen kookboeken

Carpaccio/Tartaar koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Viscarpaccio met roze peperkorrels

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, roze peperkorrels, tijm, tonijn en zwaardvis

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Vleescarpaccio

Ingrediënten:
artisjok, asiago stagionato, brood, citroen, olijfolie, parmezaanse kaas en rundvlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige çig köfte

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gerookt paprikapoeder, ijsblokjes, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, rode chilipeper, sjalot en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Tonijncarpaccio met een mosterddressing, kappertjes, tomaat en munt

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, peterselie, tonijn, trostomaat, witte wijnazijn en zeezoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Tonijncarpaccio met een mosterddressing, kappertjes, tomaat en munt

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, peterselie, tonijn, trostomaat, witte wijnazijn en zeezoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Carpaccio van rundvlees met pepertjes, gember, radijs en soja

Ingrediënten:
gember, groene peper, koriander, limoen, radijs, rode peper, runderfilet, sesamolie en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Carpaccio van rundvlees met bietjes, mierikswortelroom, waterkers en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
balsamicoazijn, biet, citroen, crème fraîche, mierikswortel, mierikswortelroom, parmezaanse kaas, rundfilet, waterkers en witte wijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Geschroeide rosbief met knoflook, rozemarijn en paddestoelen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cantharellen, sla, kastanjechampignons, knoflook, paddestoelen, parmezaanse kaas, radicchio, rozemarijn, rucola, rundvlees en truffelolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Dichtgeschroeide carpaccio van rundvlees met een korstje

Ingrediënten:
korianderzaad, oregano, rozemarijn en rundfilet

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Nico Dingemans - From farm to fork in Twente

Recept uit From farm to fork in Twente:

Anguscarpaccio met al het moois uit de Twentse natuur

Ingrediënten:
balsamicoazijn, black angus ossenhaas, bloemkool, citroen, crème fraîche, dragon, gele biet, kervel, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, paddestoelen, rode biet, romanesco, rucola, shiso, sla, spinazie, tomaat, waterkers, witlof en witte biet

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

zwaardviscarpaccio

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, peterselie, peterselie, zout en zwaardvismoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Parmaham met vijgen en balsamicodressing

Ingrediënten:
balsamicoazijn, parmaham, parmezaanse kaas, peperkorrels en vijgen

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Verse tonijncarpaccio

Ingrediënten:
parmezaanse kaas, rucola en tonijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Provencaals gekruide runderentrecote

Ingrediënten:
frisee, gedroogde provencaalse kruiden, runderlende en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Serranoham met pistachenoten

Ingrediënten:
citroen, kerstomaat, olijfolie, oregano, pistaches, rucola, serranoham en vleeswaren

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Coppa di parma met gemengde sla

Ingrediënten:
coppa di parma, notenolie, sla en vleeswaren

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Runderhaas gevuld met olijventapenade

Ingrediënten:
parmezaanse kaas, runderhaas, tapenade en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rauw rundvlees op de wijze van alba

Ingrediënten:
aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Tonijncarpaccio met een mosterddressing, kappertjes, tomaat en munt

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, peterselie, tonijn, trostomaat, witte wijnazijn en zeezoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomaat met olijvendressing

Ingrediënten:
kappertjes, maïskiemolie, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundercarpaccio met radijs

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, grana padano, mager rundvlees, radijsjes, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundertartaar

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, peper, bladpeterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Carpaccio cipriani

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, olijfolie, ossenhaas, witte peper, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Geschroeide Britse rundercarpaccio

Ingrediënten:
appel, belegen cheddar, ciderazijn, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, halvemaan, olijfolie, oude goudse kaas, radijs, waterkers en worcestersaus

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kalfsvlees met tonijnsaus

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bliktonijn, citroensap, kalfsmuis, kappers, olijfolie, peterselie, ui, winterwortel en witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees