pizza

Zoek naar pizza in uw eigen kookboeken

Pizza koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Pizza alla margherita

Ingrediënten:
basilicum, citroen, gist, mozzarella, semolina en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Aardappelpizza

Ingrediënten:
aardappel, bloem, fontina, gist, mozzarella, radicchio, taleggio en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Pizza Bianca met champignons en ui

Ingrediënten:
boter, champignons, ei, kaas, keto, parmezaanschilfers, peper, peterseliepesto, pofiber, roomkaas, rozemarijn, rucola, ui en zout

Soort:
pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met groene en blauwe druiven, rozemarijn, pijnboompitten en ricotta

Ingrediënten:
blauwe druif, groene druif, pijnboompitten, ricotta, rozemarijn, vanillesuiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Diner uit California Dreamin':

Pizza met drie soorten kaas

Ingrediënten:
courgette, maisgriesmeel, mascarpone, parmezaanse kaas, pizzadeeg en ricotta

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
pizza
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

'Pizza' met feta, tomaat en olijven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, briochedeeg, ei, feta, gedroogde munt, grof zeezout, kalamataolijven, knoflook, olijfolie, peterselie, pomodori, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pizza
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Perfecte pizza

Ingrediënten:
basilicum, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, tomaat, hard broodmeel, knoflook, olijfolie en parmezaanse kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Pizza uit de koekenpan

Ingrediënten:
basilicum, bocconcini, fior di latte kaas, kalamataolijven, olijfolie, rauwe ham, tomatensaus en zelfrijzend bakmeel

Soort:
pizza
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Antalya lahmacunu - Antalyaanse pizza

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijnzaad, jamaicapeper, lamsgehakt, peterselie, pijnboompitten, suiker, tomaten, tomatenpuree, turks pizzadeeg, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
pizza
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Ga dan aan de slag met het deeg

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, olijfolie, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaat, kristalsuiker, water, mozzarella, olijfolie, passata, zout, tomaten, basilicum en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

"Sfinciuni" Corleonese / Pizza corleone stijl

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, caciocavallo, griesmeel, guist, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pecorino, peper en zout

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pizza con quattro formaggi

Ingrediënten:
gorgonzola, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, pizzadeeg, salie, tomatensaus en zout

Soort:
pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pizza quattro stagioni

Ingrediënten:
artisjokharten, champignons, gekookte ham, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, pizzadeeg, tomatensaus, zout en zwarte olijven

Soort:
pizza
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pizza

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfoliebrood, peper, pizzadeeg, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

'Pizza' met feta, tomaat en olijven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, briochedeeg, ei, feta, gedroogde munt, grof zeezout, kalamataolijven, knoflook, olijfolie, peterselie, pomodori, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pizza
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pizza

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, gedroogde gist, ham, mozzarella, olijfolie, olijven, paprika, patentbloem, salami, tomatenblokjes, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Pizza met paddestoelen, olijven en rucola

Ingrediënten:
boleten, gist, mozzarella, olijfolie, oregano, tarwebloem, tomaat, tomatenpuree en zeezout

Soort:
pizza
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Pizza

Ingrediënten:
bloem, champignons uit blik, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gekookte ham, gist, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, salami, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pizza met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, pizzadeeg, sjalotje en tomatensaus

Soort:
pizza
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Groentepizza met groene paprika

Ingrediënten:
00-bloem, brandnetelkaas, doperwtjes, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, groene paprika, olijfolie, prei, tomatenpuree, zachte bloem en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pizza
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Recept uit Lente in Sicilië:

sfincione - pizza met ansjovis en caciovallo

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bloem, cacciovallo, gist, olijfolie, oreganoblaadjes, rode uien, vers broodkruim, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Siciliaans
Soort:
pizza
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Kleine pizza's met molsla en parmaham

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, knoflook, molsla, oregano, tomaat, tomatenpuree en walnotenolie

Soort:
pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Het lekkerste knoflookbrood

Ingrediënten:
knoflook, peterselie en pizzadeeg

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pizza

Ingrediënten:
artisjok, avocado, bloem, chili-olie, citroen, paprika, gist, ham, honing, mascarpone, mozzarella, olijfolie, pancetta, rozemarijn, tabasco, tomaat in blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza