geitenvlees

geitenvlees

Zoek naar geitenvlees in uw eigen kookboeken

Geitenvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenbout met truffelcrème - cosciotto alla crema tartufata

Ingrediënten:
boter, cognac, geitenbout, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, truffelpasta, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenbout uit Piëmonte - cosciotto alla piemontese

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, geitenbout, knoflook, olijfolie, pancetta, peper, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Bai tang yang rou - Stoopot van geit en radijs

Ingrediënten:
chilisaus, daikon, geitenbout, gember, kassie, lente-ui, shaoxingwijn, steranijszaden en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Zickleinkrone mit Bohnengemüse / Kroon van geitenlam met gemengde bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, geitenbotten, geitenlamscarré, bonen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, wortel en zout

Soort:
geitenvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hortobágy ürügulyás - Geitengoulash à la Hortobágy

Ingrediënten:
aardappelen, geitenborststuk, karwijzaad, knoflook, paprika, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, rode wijn, tomaten, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
geitenvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Zickleinkeule mit saurer Sahne auf Rosmarinkartoffeln - Geitenlamsbout met zure room en rozemarijnaardappel

Ingrediënten:
crème fraîche, droge rode wijn, groentefond, knoflook, knolselderij, lamsgeitenbout, madeira, olijfolie, peper, port, rozemarijn, rozemarijnaardappelen, sjalot, tijm, tomaat, wortel, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Geitenvulling voor bapao

Ingrediënten:
bosui, geitenbokgehakt, knoflook, kokosolie, laos, sambal tomat, ui, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Zickleinkeule im Salzteig mit Schmorgemüse / Geitenlamsbout in zoutkorst met gesmoorde groente

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, geitenlamsbout, gele paprika, nieuwe aardappelen, olijfolie, parelui, pimientos de padrón, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tuinbonen, witte peper, wortel, zout en zoutdeeg

Keuken:
Duits
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yangrou Xiangcai - Geroerbakte geit met verse koriander

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, koriander, magere geitenlapjes, magere lamslappen, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, spaanse peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Sateh Kambing de Luxe - Geroosterde en gemarineerde geitenrugfilet, kecap-gel, mangocrème, sambal van geitenlever

Ingrediënten:
geitenrugfilet, kecapgel, mangocrème, marinade voor geitenrug en sambal van geitenlever

Keuken:
Indonesisch
Soort:
geitenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenkoteletjes met room - costolette alla panna

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, geitenkoteletjes, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Saté kambing en gulai kambing kecap - Geitensaté en saté van gegaard geitenvlees (gulai) met ketjapsaus

Ingrediënten:
geitenfilet, geitenstoofvlees, ketjapsaus, kokosolie, kokosroom, kruidenmengsel voor saté en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
geitenvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Ragout van jonge geit met knoflooksaus en risotto met morieljes

Ingrediënten:
geitenschouder, heldere kalfsfond, knoflook, knoflooksaus, morieljesrisotto, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaten, zout en zwarte olijven

Soort:
geitenvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Geroosterd lam of geit

Ingrediënten:
fijn zout, geitenvlees, korianderzaad, lamsvlees, olie, olijfolie, peper en reuzel

Keuken:
Romeins
Soort:
lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Gulai kambing - Gestoofd lams- of geitenvlees

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, geelwortel, gemberwortel, kaneelstokjes, kardemompeulen, kokosmelk, kruidnagels, laoswortel, limoen, olie, sambal oelek, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Steak tartaar, naar keuze van rundvlees of geitenbokvlees, op indonesische wijze met mousse van geitenkaas

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, citroenschil, geitenfilet, geitenhaas, geitenkaasschuim, gepofte nasi goreng, kappertjes, kruidenpasta, peterselie, rode chilipeper, runderfilet, runderhaas, sambal en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rundvlees / geitenvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Stukjes lam of geitenlam met snijbonen en croutons

Ingrediënten:
garum, geitenvlees, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, snijbonen, witbrood en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
lamsvlees / geitenvlees / bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner uit De Smaakbijbel:

Mafe

Ingrediënten:
groene paprika, kip, knoflook, laurier, pinda, pindakaas, rode chilipeper, rundvlees, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vlees en wortelgroenten

Keuken:
Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees / bouillon
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Geit en artisjokken met ei en citroen - capretto e carciofi all'uovo e limone

Ingrediënten:
artisjok, bloem, citroensap, doperwtjes, droge witte wijn, eierdooier, geitenvlees, lamsvlees, olijfolie, peper, tuinbonen, ui, verse marjolein, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal van geitenlever

Ingrediënten:
chilipepers, citroenblad, garnalenpasta, gemberwortel, kokosmelk, palmsuiker, plantaardige olie, sambal van geitenlever, snijbonen en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
geitenvlees / orgaanvlees / condiment
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao yangrou - Stoofschotel van gesmoord geitenvlees of lamsvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, gefermenteerde tofu, gember, hoisinsaus, kaneelstokje, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, schouderstuk van geit, schouderstuk van lam, steranijs, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Lams- of geitenspiesjes

Ingrediënten:
fijn zout, geitenvlees, korianderzaad, lamsvlees, olie, peper, witte wijn en zout spek

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Bout van jonge geit, munt en geitenkaas - spalla di capretto mentuccia e pecorino

Ingrediënten:
geitenbout, geitenkaas, knoflook, rode peper, rozemarijn, verse munt, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenbout voor pasen - cosciotto pasquale

Ingrediënten:
geitenbout, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, peper, uitjes, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees / feestdagen