Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, courgette, ei, groente, kaas, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Honger als een paard:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: