45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bechamelsausbladerdeegbladpeterseliebloemcrème fraîchedroge witte wijneieidooiereiwitfilodeegknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperroomsjalotslagroomsnijbiettijmuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met pekelvlees

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, pekelvlees, peterselie, roomboter en slagroom

Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met spek

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, peterselie, roomboter, slagroom en uitgebakken spek

Soort:
quiche
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, crème fraîche, eieren, emmental geraspt, knoflook, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, nootmuskaatpoeder, paddenstoelen, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met prei en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, halfvolle room, hartig korstdeeg, kervel, melk, olijfolie, peterselie, prei, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Cake van kippenlevers

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hanenkam, kervel, kippenlever, kippenniertjes, groene olijven, peterselie, tomatensaus en weidechampignon

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Timpano

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, ei, kaneel, kip, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasteideeg, penne, peterselie, rund, suiker, truffel en varken

Soort:
quiche
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bastilla met kip, citroen en ei

Ingrediënten:
amandel, boter, citroen, ei, gemberpoeder, kaneelpoeder, kip, knoflook, koriander, olijfolie, oranjebloesemwater, peterselie, poedersuiker, saffraan, ui en warka

Soort:
quiche
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Steak-and-kidney pie

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, boter, braadvet, draadjesvlees, lavas, nieren, nootmuskaat, olie, paddestoelen, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, salie, stout, ui, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Champignon Stilton Gougère

Ingrediënten:
belegen cheddar, bladpeterselie, cayennepeper, champignons, gehakt, halfvolle melk, boter, mosterdpoeder, olijfolie, boter, scharreleieren, stilton, tarwebloem en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gebakken hartige kruimelbodem

Ingrediënten:
basilicum, boter, brood, broodkruim, bruine suiker, kervel, koriander, marjolein, neutrale olie, oregano, peterselie, rozemarijn, sjalot, taart, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Veg!:

Tarte tatin van babybietjes

Ingrediënten:
babybietjes, bladerdeeg, boter, bruine suiker, ciderazijn, koolzaadolie, lente-ui, mosterd, olijfolie, peterselie, sjalot en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Boerensnoepjes - caramelle rustiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, broodkruim, ei, eierdooier, kalfsgehakt, melk, mortadella, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Pasteitjes met gebakken slakjes

Ingrediënten:
ardenner ham, bladerdeegpasteitjes, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, peper, sjalot, slakken, tijm, verse peterselie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Empadinhas

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, groene olijven, palmhart en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Haal meer recepten op...