Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, slagroom, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: