Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, groente, kruiden, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept van Okoko recepten: