Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kip uit de oven met aardappels, tijm, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, kip, knoflook, kookroom, laurier en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Vegalicious:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: