Recept uit Anatolië:
Salade van rode ui en sumak
- Ingrediënten:
- citroensap, olijfolie, rode ui en sumak
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen: