Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Konijn in melk - coniglio al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, konijn, maïzena, melk, peper, ui, venkelzaad, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, ei, eidooier, gruyère, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: