Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gehakt, groente, kalfsgehakt, kerriepoeder, knoflook, kropsla, kruidnagel, mayonaise, olijfolie, peper, room, sjalot, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: