Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hominygratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstgratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, langkorrelrijst, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rijst, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, chilipeper, citroensap, krabconsommé, mango, mayonaise, slagroom, tabasco, water, waterkers, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Klein kastanjesoepje

Ingrediënten:
hazelnootolie, kastanjechampignons, kastanjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, slagroom, witte vermout en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Gratin van topinamboer

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gruyère, peper, slagroom, topinamboer en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gerookte forel met meloen

Ingrediënten:
forelfilet, komkommer, meloen, peper, slagroom, witte ui, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyère, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fazant met druiven

Ingrediënten:
blauwe druiven, boter, cognac, doorregen spek, fazanthen, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Haal meer recepten op...