Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Vijgentaartjes met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, mascarpone, parmaham, peper, vijgen en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, fruit, gehakt, kerstomaat, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, tomaat, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: