Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, courgette, dressing, gember, knoflook, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: