Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, kaneel, knoflook, komkommer, munt, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, rundvlees, suiker, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit De Joodse keuken: