Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, gember, knoflook, kokosmelk, kruiden, laos, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Thug kitchen:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Joodse keuken: