Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Ons bakboek: