Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bakkersgist, bloem, boter, ei, honing, melk, rozijnen en rum
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, amandelspijs, bakkersgist, bloem, boter, citroenrasp, donkere rum, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, griessuiker, kaneel, krenten, kristalsuiker, meel, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kochen für zwei:
Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: