Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Beignetbeslag (derde versie) - masa para buñuelos
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, saffraanpoeder, sodawater en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- beslag/deeg / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cacao, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, speculaaskruiden, suiker, ui, vanillesuiker, walnoten, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Vegan Genial:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek: