Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Noor-Hollandse zuurkool
- Ingrediënten:
- andijker muizen, boter, jeneverbes, laurier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, rookworst, ui, witte wijn, zuurkool en zuurkoolspek
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appelsap, bacon, blanke fond, bloemige aardappel, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eendenvet, fazant, ganzenvet, gerookt spek, groentefond, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, kweepeer, laurier, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, zout, zuurkool, zuurkoolspek |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw: