Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koude keuken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag: