Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, ricotta, suiker, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: