Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, ei, kaneel, knoflook, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: