Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Filetto al negroamaro - Runderfilet in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, entrecote, negroamaro, ossenhaas, ribeye en runderbouillon
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, kruidnagel, lardons, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Patesserie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: