112 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroencitroensapeigroentekikkererwtenkruidenolieolijfoliepeperrode paprikarode uitijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

courgette en aardappel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, courgette, gedroogde oregano, gladde peterselie, knoflook, olijfolie extra vierge, rode paprika, tomaten uit blik, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Griekse Courgette Gevuld Met Orzo

Ingrediënten:
bladpeterselie, griekse yoghurt, groente, ui, olijfolie, orzo, pecorino, pijnboompitten, reuzencourgette, scharrelei, knoflook, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaten

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 x tzatziki van paprika, radijs en wortel

Ingrediënten:
bieslook, brood, citroen, crackers, griekse yoghurt, groente, knoflookteen, komkommer, lente-ui, paprika, peterselie, radijs, ras el hanout kruiden, rode peper, tzatziki, wortel, wortels, yoghurt en 
zout en peper

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Turlu turlu

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen piment, groene paprika, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, raapje, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / bijgerecht uit Ingrediënten:

Salade van yoghurt en Turkse groenten

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bulgaarse yoghurt, courgette, groene paprika, groene spaanse peper, groene turkse peper, knoflook, olie, pikant paprikapoeder, rode peper, tomaat, tomatenpuree, turkse paprika, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Gebakken groenten - briámi

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, groene bonen, groene paprika, knoflook, olijfolie, oregano, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemengde gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brood, courgette, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Napolitaanse minestrone - minestrone alla napoletana

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, aubergine, cannolicchi pasta, courgette, doperwten, gele paprika, knoflook, kool, olijfolie, pancetta, peper, provolone, tomaat, tuinboon, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Turlu groentepotje

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, artisjokharten, aubergine, bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, courgette, ingemaakte groene pepers, kaneel, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, olijfolie, piment, rode puntpaprika, rode ui, suiker, trostomaten en wortel

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...