Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groene paprika, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept van Honger als een paard:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept van Honger als een paard:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Lunch uit De kunst van het koken: