Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: