Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kokosolie, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, wortel, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Mediterraneo:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe: