54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemansjovisbieslookbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapknoflookkorianderlichte sojasausmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspepersjalotslagroomtomaatuivisbouillonwaterwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Scialatielli met schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, ei, kerstomaat, knoflook, melk, mossel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, scheermessen, venusschelp, verse basilicum, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Visravioli met schaal- en schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, ei, inktvis, knoflook, mossel, octopus, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rogvleugel, tomaat, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

pasta-tonijnsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, citroensap, ei, kappertjes, olijfolie, peper, pipe rigate, tonijn uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pasta-ovenschotel met makreel

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, makreelfilet, peper, prei, schelpjesmacaroni, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta met broodkruim en venusschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, laurier, olijfolie, sjalot, venusschelp en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met zeebaars

Ingrediënten:
00-bloem, bieslook, bloem, boter, citroenschil, durumbloem, ei, eidooier, mascarpone, olijfolie en zeebaarsfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Ravioli au homard - Ravioli met kreeft

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, courgette, courgetteschil, crème fraîche, eidooier, gastrique, kreeftenfond, kreeftensaus, kreeftenvlees, pastadeeg, peper, prei, sjalot, visfumet, winterwortel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Zijdezachte tagliatelle & zalm

Ingrediënten:
citroen, ei, parmezaanse kaas, single cream, slagroom, tagliatelle en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken miehoen uit Singapore

Ingrediënten:
char-siu, ei, garnalen, groene paprika, maïsolie, marinade voor garnalen, mihoen, milde kerrie, saus voor mie singapore en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met mayonaise en tonijn

Ingrediënten:
ei, elleboogjesmacaroni, gevulde olijven, mayonaise, tomaat, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bigoli met ansjovis

Ingrediënten:
00-bloem, ansjovis, bladpeterselie, bloem, ei, olijfolie, pruimtomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Carbonara met gerookte makreel

Ingrediënten:
citroen, courgette, ei, gerookte makreelfilet, halfvolle melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, rozemarijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noedels:

Vietnamese gevulde pijlinktvis met rijststokjes

Ingrediënten:
bietjes-ansjovisdipsaus, ei, gember, glasvermicelli, knoflook, lente-ui, mager gehakt, munt, nuoc mam, pijlinktvis, plantaardige olie, rijststokjes, rode chilipeper en shii-take

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Roereieren met rijst en garnalen

Ingrediënten:
boter, eieren, koffieroom, melk, garnaal, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel / pasta/noodles
Haal meer recepten op...