Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, bleekselderij, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kurkuma, mosterd, olie, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen, taugé, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Speisekammer:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Sri Lanka Food:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Noma:
Recept uit Kochen für zwei: