46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arrowrootbloembotereigehaktgemberknoflooklichte sojasausmayonaiseoliepeperpeterselieplantaardige olierode paprikarunderbouillonsesamoliesjalotsojasaussuikeruivarkensgehaktwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Garnalenwrap Met Zwarte Bonen Saus

Ingrediënten:
bosuitjes, garnalen, groene paprika, garnaal, ijsbergsla, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, olie, paprika, pijnboompitten, rode paprika, sambal, sesamolie, sesamzaadjes, sjalotjes, suiker, ui, water en zwarte bonen

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Brede rijstmie met roomsaus - guay teow raad naa

Ingrediënten:
brede rijstmie, broccoli, ei, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, peultjes, rode paprika, sen yai, sesamolie, stropaddestoelen, suiker, thaise vissaus, varkenshaas, water, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Tempura van het seizoen

Ingrediënten:
chilivlokken, fijne kristalsuiker, groene chilipeper, groenten, kardemompeulen, koriander, limoen, maïzena, nigellazaad, raapzaadolie, sodawater, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Zoetzure chinese groenten

Ingrediënten:
ananas uit blik, azijn, bieslook, cayennepeper, groene paprika, groentebouillon, honing, kerrie, kipfilet, maïzena, olie, paprikapoeder, peper, rode paprika, sojasaus, taugé, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met saus

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bloem, ei, eiwit, garnalen, hollandse garnaal, ketjap benteng asin, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, sliertsjalot, varkensgehakt, voorjaarsui, water, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Pièce de boeuf à la cuillère - Kleingesneden gesmoord rundvlees, geserveerd in een rundvleescroûte

Ingrediënten:
arrowroot, bacon, boontjes, broodkruim, champignons, ei, fond, gebakken aardappels, gesmoorde sla, gesmoorde uitjes, gesmoorde wortel, ham, kalfspoot, kleine witte uitjes, lente-ui, madeira, maïzena, marinade voor boeuf à la mode, olie, parmezaanse kaas, peterselie, port, reuzel, runderbouillon, sjalot, tomaat, varkensspek, vleesjus, water en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Gyoza

Ingrediënten:
bosui, dipsaus voor gyoza, gember, gyozavellen, kipgehakt, knoflook, maïzena, sesamolie, sojasaus, spitskool, varkensgehakt, water en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Bihoen met varkensvlees

Ingrediënten:
bihoen, bosuitjes, chilipeper, chilisaus, hamlappen, kippenbouillon, knoflook, maïzena, rijstwijn, sojaolie, sojaolie, sojasaus, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees / noedels
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chicken with Walnuts / Kip met walnoten

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gele bonensaus, gember, groene paprika, kippenborst, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, walnoten, water, zout en zwarte bonensaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crab Rolls / Krabrolletjes

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...