250 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroensapeifruitgembergroenteknoflooklauriermelkolieolijfoliepeperpeterselierijsttijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzure prei

Ingrediënten:
bruine suiker, gemberwortel, kruidnagels, laurier, peperkorrels, pimentkorrels, prei, sjalotten, spaanse pepertjes, witte-wijnazijn en zout

Soort:
groente / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Gekonfijte prei

Ingrediënten:
azijn, honing, preien, rietsuiker, tijm en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Tarte tatin van prei, tijm en krieltjes

Ingrediënten:
babyromainesla, bladerdeeg, dille, extra vierge olijfolie, knoflook, krieltjes, kristalsuiker, mosterd, prei, roomboter, sjalot, tijm, witlof en witte balsamicoazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Groentevinaigrette

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gebraden hertfilet

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, hertenfilet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, moesappel, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, ui, vleesbouillon, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
wild
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

In cider gekookte ham

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, droge cider, gezouten ham, lichtbruine basterdsuiker, peperkorrel, peterselie, prei, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude doperwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de homard - Blaquette van kreeft

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, dikke room, haricots verts, kervel, kippenbouillon, kreeft, bladpeterselie, prei, sjalot, suiker, witte peper, witte wijn, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe belle potagère - Doperwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...